Categorias de seguiment

Anar a : navigacion, Recercar

Aquesta pàgina llista les categories de seguiment que s'omplen automàticament pel programari MediaWiki. Es poden canviar els seus noms modificant els missatges del sistema corresponents en l'espai de noms MediaWiki.

Categoria de seguiment Nom del messatge Critèri d’inclusion de la categoria
Paginas indexadas(void)index-categoryLa pàgina conté un __INDEX__ (i és en un espai de noms on està permès) i per tant està indexat per robots quan normalment no ho seria.
Paginas pas indexadas(void)noindex-categoryLa pàgina conté una paraula màgica __NOINDEX__ (i és en un espai de noms on està permesa) i per tant no està indexada per robots.
Paginas utilizant d'arguments duplicats dins los apèls de modèl(void)duplicate-args-categoryLa pàgina conté crides a plantilles que fan servir duplicats d'arguments, com ara {{foo|bar=1|bar=2}} o {{foo|bar|1=baz}}.
Paginas amb tròp d’apèls dispendioses de foncions parsaires(void)expensive-parserfunction-categoryLa pàgina utilitza massa funcions d'analitzador costoses (com #ifexist). Vegeu Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Paginas que contenon al mens un paramètre de modèl pas evaluat(void)post-expand-template-argument-categoryLa pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize després d'expandir un argument de plantilla (quelcom entre claus triples, com ara {{{Foo}}}).
Paginas que contenon tròp d'inclusions de modèls(void)post-expand-template-inclusion-categoryLa mida de la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize un cop expandides totes les plantilles, per tant algunes plantilles no s'han expandit.
Categorias amagadas(void)hidden-category-categoryLa categoria conté __HIDDENCAT__ en el contingut de la pàgina, fet que impedeix que aparegui en la caixa d'enllaços de categoria a les pàgines per defecte.
Paginas amb ligams de fichièrs copats(void)broken-file-categoryLa pàgina conté un enllaç de fitxer trencat (un enllaç per inserir un fitxer quan aquest fitxer no existeix).
Paginas ont nombre de nosèls es depassat(void)node-count-exceeded-categoryAquesta pagina depassa lo nombre maximal de nosèls.
Paginas ont la prigondor d'espandiment es depassada(void)expansion-depth-exceeded-categoryLa pagina depassa la prigondor d’espandiment maximala.
Paginas amb de títols d'afichatge ignorats(void)restricted-displaytitle-ignoredLa pàgina té un {{DISPLAYTITLE}} que ha estat ignorat perquè no és equivalent al títol actual de la pàgina.
Pàgines que usen etiquetes HTML autotancades no vàlides(void)deprecated-self-close-categoryLa pàgina conté etiquetes HTML auto-tancades no vàlides, com ara <b/> o <span/>. El seu comportament canviarà aviat per ser consistents amb l'especificació HTML5, per tant el seu ús en text wiki és obsolet.
Pàgines amb bucles de plantilla(void)template-loop-categoryLa pàgina conté un bucle de plantilles, és a dir, una plantilla que s'inclou a si mateixa recursivament.
Paginas amb d'errors de referéncia(void)cite-tracking-category-cite-errorLes pages dans cette catégorie ont des erreurs dans l’utilisation des balises de référence.
Paginas amb d'errors de coloracion sintaxica(void)syntaxhighlight-error-categoryIl y a eu une erreur lors de la tentative de mise en valeur du code inclus sur la page.
Paginas amb errors dins balisas math(void)math-tracking-category-errorLes pages dans cette catégorie ont des erreurs liées à l’utilisation des balises mathématiques.
Pages avec erreurs de rendu de textes mathémathiques(void)math-tracking-category-render-errorLes pages de cette catégorie ont des erreurs de rendu liées aux balises mathématiques.
Llistes de lliurament de MassMessage(void)massmessage-list-categoryCette page est une liste de diffusion pour l’extension MassMessage.
Fichièrs sens licéncia legibla per una maquina(void)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseEl fitxer no té cap plantilla de llicència de lectura mecànica.
Fichièrs sens descripcion legibla per una maquina(void)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp de descripció no està omplert.
Fitxers sense autor de lectura mecànica(void)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp d'autor no està omplert.
Fichièrs sens font legibla per una maquina(void)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp d'origen no està omplert.
Fichiers sans licence lisibles par la machine(void)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentCe fichier n’a pas de modèle de licence lisible par la machine.
Paginas amb d'errors d'escript(void)scribunto-common-error-categoryI a agut una error al moment del tractament dels moduls contenguts sus la pagina.
Mòduls Scribunto amb errors(void)scribunto-module-with-errors-categoryEl mòdul conté un error.